CIA Aboliv, cel mai mare producator de preparate din carne din judetul Cluj, va participa si in acest an la expozitia de specialitate INDAGRA FOOD & CARNEXPO, unde va prezenta cea mai noua gama de produse din portofoliu.

„Salinatele” sunt preparate tradiţionale crud-uscate, maturate intr-o veche galerie a Salinei Turda. Gama contine patru sortimente: pulpa, cotlet, piept si ceafa, ambalate in pachete vidate de cate 80 de grame fiecare.

„Gama «Salinate» s-a nascut din dorinta de a satisface, intr-o masura cat mai mare, nivelul de asteptare al consumatorilor de produse unicat, cu specific traditional. Sunt special concepute pentru cei care vor sa redescopere bogatia unei alimentatii naturale, sanatoase, fara E-uri si conservanti artificiali, dar mai ales sa imbine echilibrat traditionalul cu modernul. Sunt produse care poarta amprenta si istoria arealului etno-geografic din zona Turzii, iar asocierea cu Salina Turda, un simbol al Transilvaniei si al Romaniei, ne onoreaza”, a declarat Olivian Bogdan, directorul general CIA Aboliv.

CIA Aboliv, unul dintre cei mai importanti furnizori de produse private label din Romania pe segmentul produselor de carne procesata,  are o cifra de afaceri de 15 milioane de euro, 350 de angajati si o capacitate de productie de 80 de tone/zi. In fabrica de la Mihai Viteazu se produc peste 200 de sortimente din toata gama de preparate din carne, iar calitatea acestora permite prezenta atat in marile retele de supermarketuri, cat si pe piata traditionala. Produsele sunt comercializate sub doua marci nationale inregistrate: Brio si Apetit.