La INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2017, compania DIANA isi prezinta produsele realizate in fabrica moderna din Ramnicu Valcea.

In luna februarie, portofoliul de produse a fost extins, prin lansarea Carnatilor Extra Cascaval.

„Reteta produsului a fost analizata, modificata si perfectionata pe parcursul a mai multe luni, pentru a obtine un produs bun, o combinatie savuroasa intre carnea de porc si gustul intens de cascaval. Noul sortiment se preteaza foarte bine pentru gatitul in gospodaria proprie, avand si un procedeu de preparare nou pe piata. Carnatii Extra Cascaval se fierb 2 minute in apa clocotita, apoi se gatesc la tigaie pentru o textura si un gust deosebit”, au transmis reprezentantii companiei.

Pe de alta parte, din dorinta de a transforma  mersul la cumparaturi intr-o experienta senzoriala si mai provocatoare, producatorul de mezeluri a deschis, la inceputul lunii aprilie, primul magazin DIANA Gourmet in Ramnicu Valcea. 

Reteaua de magazine DIANA numara 45 de unitati in patru judete, respectiv Valcea, Arges, Olt si Gorj.