DESCOPERĂ ŞI LASĂ-TE INSPIRAT

– CARNEXPO ŞI INDAGRA FOOD s-au unit într-o expoziţie de produse alimentare mai mare şi de acum completă, devenind cea mai mare expoziţie de produse alimentare din Europa de Sud-Est
– Toate companiile lider din Europa de Sud-Est vin la CARNEXPO pentru a-şi prezenta produsele şi serviciile
– Fi la curent cu cele mai recente tendinţe de piaţă care vor fi prezentate în cadrul evenimentului “SEE THE FUTURE”
– Informeaza-te şi participă la dezbaterile despre ultimele evoluţii din industria cărnii în cadrul unui program de conferinţe extraordinar de larg
– Carnexpo a fost un succes de la prima ediţie şi a primit un feedback pozitiv din partea tuturor producătorilor de carne şi produse din carne – carne de porc, carne de vită, pui, carne de oaie şi peşte – precum şi furnizorii de maşini şi echipamente, adunaţi la acest eveniment important Designed Objects

TOT ÎNTR-UN SINGUR LOC

La CARNEXPO 2021 vei găsi toate segmentele de producţie a cărnii într-o singură expoziţie

VEZI, EXPLOREAZĂ, CONECTEAZĂ-TE

Vino la CARNEXPO pentru a explora noi pieţe şi pentru a te întâlni cu factorii de decizie
Numai CARNEXPO îţi oferă şansa de a obţine o imagine de ansamblu asupra industriei cărnii din Europa de Sud-Est
Descoperă produse din toate ramurile industriei cărnii de la animale la procesarea tehnologiei

IN CIFRE

– mai mult de 15 000 mp de spaţiu expoziţional
– peste 745 de expozanţi
– peste 50 de delegaţii din peste 30 de ţări
– 10 sectoare expoziţionale
– 2 000 de locuri de parcareENVIRONMENTAL DESIGN

CONFERINȚELE CARNEXPO

Ramâi conectat la cele mai recente inovaţii şi obţine informaţii despre noile produse care apar în fiecare zi în beneficiul consumatorilor
Participă la conferinţele CARNEXPO şi păstrează o imagine clară asupra celor mai recente tendinţe din industrie

SOLUTII COMPLETE

La eveniment vor participa reprezentanti ai celor mai mari producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori din domeniu, delegati ai Ambasadelor, dar si chefi care reprezinta sectorul HoReCa. Ne pregatim intens pentru a aduce participantilor cele mai bune oportunitati si raspunsuri la toate provocarile cu care sectoarele de carne si preparate din carne, HORECA si retail se confrunta astfel incat sa aducem produse de calitate pe mesele consumatorilor.

SPEAKERI

Cei mai buni profesionisti si cele mai importante personalitati implicate in productia de carne si preparate din carne, bucatari faimosi, manageri recunoscuti din sectorul de retail, cat si cei mai importanti furnizori din tara si strainatate vor fi prezenti sa impartaseasca din experienta lor vasta pentru a pune umarul la dezvoltarea sectorului agroalimentar din Romania.

NOUA DINAMICA A PIETEI

Contextul este definit de o crestere a curentului sceptic in ceea ce priveste consumul preparatelor din carne si de o slaba educatie a consumatorilor legat de “carnea de calitate”.
Consumatorii anului 2021 pun pret pe valorile identitatii nationale au un stil de viata modern, ce vine cu o grija suplimentara legata de calitatea produselor din carne consumate si tin cont de trendul de revenire la obiceiurile culinare ale generatiilor mai vechi sub denumirea „back to the roots”.
Incurajam descoperirea de noi produse specifice traditiei romanesti, cu o componenta inovativa capabila sa satisfaca noile obiceiuril de consum, fara a pierde nimic din valorile esentiale ale identitatii nationale.

SHOW-URI LANSARE DE PRODUS

La eveniment vor participa reprezentanti ai celor mai mari producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori din domeniu, delegati ai Ambasadelor, dar si chefi care reprezinta sectorul HoReCa.
Un context extraordinar pentru companiile participante de a celebra lansarea de noi produse inovatoare.

SEE THE FUTURE

RESTART CARNEXPO

“Dupa un an de pauza, in care pandemia de Covid-19 a intrerupt seria de evenimente INDAGRA FOOD & CARNEXPO, anuntam cu optimism deschiderea sesiunii de inscrieri la cea mai mare expozitie din Sud-Estul Europei. INDAGRA FOOD & CARNEXPO reprezinta platforma ideala de a intalni parteneri de afaceri,  clientii actuali si potentiali, intr-un cadru de business si intr-un mediu profesionist. Este un restart pe care il asteptam cu nerabdare si ne asumam educarea expozantilor si a vizitatorilor deopotriva pentru participarea la expozitie in spiritul vremurilor actuale, pentru a avea o editie de succes”, declara Eugen Capra, directorul general ADDOR EVENTS.

SOLUTII DIGITALE

Organizatorii s-au aliniat noilor tendinte si pun la dispozitia expozantilor solutii digitale de promovare pe o platforma virtuala, special creata pentru organizarea expozitiilor in conditii optime si eficiente. Platforma virtuala reprezinta componenta de noutate a evenimentului si permite o accesibilitate atat nationala, cat si internationala.